Friday, April 04, 2014

Рекламен простор за клаустрофобични реклами

Извежбана рамнодушност,
како извинување за грешка
која не си ја направил.
Во кое вирче на улицава
шлапнаа зборовите,
брзајќи да побегнат
од мијачите на мисли.
Утрешните весници
ги читаме уште пред
да осамне денот.
Проектиран буџет за новости
чека сопствена реализација
на местото за
вашата реклама.

No comments: